Skapa ett konto på Youtube – Det förenklar din vardag

Den vanliga situationen är att man går in på youtube.com och letar sig vidare till sökfältet. Där skriver man sedan in vad man söker. Så fungerar det för de flesta som kollar på klipp via siten. Visste du att man kan skapa ett konto där? Det kommer att förenkla er vardag avsevärt.

När man har ett konto på Youtube så samlar man all information som man vill ha kvar. Älskar du, kanske avgudar Pewdiepie? He he 🙂 Ja, då kan du faktiskt prenumerera på honom. När man väl har ett konto så kan man göra det. Då betyder det att man får alla nya videoklipp samlade under sina prenumerationer. De dyker också upp på Youtubes startsida. Det betyder slutet på alla sökningar för att hitta på rätt kanal. Smart eller hur?

För att prenumerera på Pewdiepie så besöker du bara denna länk: http://www.youtube.com/user/PewDiePie

Inte nog med det. Du kan delta i diskussioner som pågår till varje klipp. När du har ett Youtube-konto kan du kommentera på alla klipp du ser, eller de som har kommentarer öppna i alla fall.

Sluta sök efter dina favoritklipp. I ditt konto finns det möjlighet att kategorisera klipp. Där kan du lägga till favoriter och spellistor. Du når allt oavsett vart du är på Youtube. Då kan du samla alla dina klipp på roliga katter eller bebisar där ?

En liten nackdel dock. Google tvingar praktiskt taget varje användare att skapa ett Google-konto samt bli medlem i deras ”Sociala nätverk” Google+.