Se mupparna på Youtube

Detta är ett tips för alla som gillar tv-serien mupparna. Det går nämligen att se på avsnitt och olika klipp från deras show direkt på Youtube. Mupparnas upphovsgivare har en egen kanal där man kan gotta sig i både nya och gamla klipp. Det är en nostalgisk upplevelse för alla som brukade kolla på dem under sin uppväxt, skribenten inkluderad 🙂

Som svensk får man inte missa ”The Swedish Chef”. Den är bland det bästa som mupparna har gjort. Popcornlåten är en klar favorit. Sedan har man även manamana, mananan, manama eller hur det nu stavas. Mahna Mahna heter det kanske. Men i alla fall, det är ett hysteriskt roligt klipp.

Ett tips är att samla ihop ett kompisgäng och planera en hel kväll med mupparna. Det finns även filmer, inte bara klipp. Förra året hade en ny film med mupparna premiär, den heter Muppets Most Wanted. Ensemblen är också känd för att göra musikaliska inlägg i showerna. Ett populärt klipp på nätet är när alla gör en cover på Bohemian Rhapsody som den brittiska rockgruppen Queen en gång i tiden framförde. Har du inte sett den? Gör det idag!

Kanalen där du hittar alla muppklipp heter MuppetsStudio och är den officiella kanalen. Självklart finns det andra som lägger upp klipp utan tillåtelse, men vi ser gärna att du besöker den officiella. Det är bland annat bättre kvalitet och ett större urval på MuppetsStudio-kanalen. Ibland kan det även dyka upp klipp som visar bloopers.

Kanalen har 333 184 prenumeranter i dagsläget.Lägg en prenumeration på dem, du kommer inte att ångra dig!