Populärast på Youtube just nu – Det som trendar i Sverige

Vad är det för klipp som trendar just nu på internet? Vi har kikat in denna veckas mest sedda klipp som har letat sig in på listan ”Populärt i Sverige”. Det kan vara svårt att lista populära klipp eftersom själva livscykeln på roliga klipp är ganska kort. Ena dagen kan det vara populärt och nästa dag är det något annat klipp som står i rampljuset.

Always #LikeAGirl

Detta är en reklamfilm från företaget Always. Ett klipp som får många att tänka till hur vi egentligen uppfattar varandra och våra olika kön. Vuxna och barn får samma fråga men ger två helt olika svar. Kolla så får du se!

An Epic Suprise choreographed American/Persian groomsmen dance

Här är en riktigt cool video, lite lång men den är absolut värd 6 min av din tid. Se den fantastiska dansen som brudgummen har satt ihop till sin brud.

29 Celebrity Impressions, 1 Original Song – Rob Cantor

En kille som imiterar kända personer när han sjunger! Helt fantastiskt bra. Det är sjukt att han kan imitera alla när han sjunger på en låt. Se på hela videon, allt är bra. Han härmar hela 29 kändisar från hela världen.

Road Rage i Ryssand (troligen) visar sig vara något helt annat

Här är et klipp som man inte hade väntat sig. Absolut inte det som händer sedan. Från början ser det ut att vara motorcyklister och en bil som inte kommer överens. Det är ganska vanligt med sådana videoklipp från Ryssland som visar Road Rage mellan bilar och andra trafikanter. Vi vill inte avslöja för mycket, se på klippet.