Pewdiepie testar Dumb Ways To Die 2

Denna gång är det dags för andra versionen av dumma sätt att dö. Som vanligt så gäller det dumma recensioner av totalt värdelösa spel, vilket är en specialitet för Pewdiepie att göra till något helt makalöst roligt. Allt handlar dock inte bara om dumma sätt att dö.

Det hela börjar med ett underhållningsspel, där du ska rita av olika figurer som en gatuartist, och få betyg och tjäna pengar på detta. Det visar sig genast att Pewdiepie inte har någon speciell talang när det gäller att bli erkänd konstnär. I varje fall inte om vi får se till ordets bemärkelse när det gäller fine art, men i andra fall är han ju en Internetkonstnär i alla bemärkelser som roar oss med klipp efter klipp på You Tube. Han avslutar dock detta spel ganska snabbt, och då blir det dags för Dumb Ways To Die 2.

I detta spel ser det ut som vi kommit till en beach full med utomjordingar, om vi får se till grafiken. Här gäller det att klara sig undan att bli uppäten av en massa fula fiskar, och akta sig för minor på havsbotten under skattjakt. Skrattjakt behöver vi dock inte leta efter, då Pewdiepie lyckas med att misslyckas i de flesta fall. Som vanligt så har många redan besökt denna videorecension, och antalet är redan uppe i nära 5 miljoner tittare. Ytterligare en video som belyser att skaran av bros växer sig starkare runt hela vårt lilla jordklot.

I ett sista spel som testas i denna video ska du utforska rymden, men detta berättas inte här utan meningen med detta är att du också ska bli en bro. Ta och se för dig själv, och har du sett en så hittar du lätt flera.