Ett spel där du lär dig prata med tjejer

Så var det dags igen. Här kommer Pewdiepie, killen med bro-kyssarna, och denna gång är det dags att dissekera ytterligare ett helt och hållet värdelöst spel. Det är dock en del av Pewdiepie som vi lärt oss att älska. När jag kollar i denna video, och spelrecension så har det redan varit nästan 5,5 miljoner bros som redan varit där och synat sömmarna på denna fantastiska produktion. Pewdiepies bros är på väg att invadera planeten, snart tar vi månen och stjärnorna också.

Tillbaka till detta totalt katastrofala spel. Här ska du lära dig att prata med tjejer. Vad spelet egentligen har för namn, framkommer inte helt klart. Om vi får lita på Pewdiepie, och den första text vi ser, så ska det tydligen vara ”Don´t Be Nervous, Talking To Girls”, men det lämnar vi osant vilket heller absolut inte har någon som helst betydelse med hänsyn till den smörja som spelet består av.

Handlingen i detta spel går ut på att ge rätt svar på olika frågor, som hela tiden ställs av samma tjej oavsett vart du går i spelet. Slutligen ska du få tjejens telefonnummer om du klarat dig genom att svara rätt på fullkomligt idiotiska frågor, för att inte tala om de svarsmöjligheter du ges. I vilket fall bryter Pewdiepie som vanligt, men intelligens och humor ned detta spel till samma värde som vår kära svenska krona snart står i om vi ska kika på prognoserna. Detta skulle då betyda att här har vi en recension av ett spel som fullkomligen saknar värde, men när det recenseras av Pewdiepie så får det som vanligt ett enormt underhållningsvärde.