Parodi på Justin Beibers kalsongreklam

Ytterligare en produktion från Pewdiepie har sett dagens ljus, och den är mörkare än någonsin. Nu har vi kommit till Photoshop, och den teknik som kan förändra en bild till något helt fantastiskt eller fasansfullt. I Pewdiepies fall så gäller det senare, tillsammans med en stor mängd komik. Vi kan beskriva denna video med 3 deciliter Photoshop, 2 deciliter Justin Beiber, 10 deceliter förnedring och 100 procent Pewdiepie.

Justin Beiber har just blivit funnen av Pewdiepie i en kalsongreklam för Calvin Klein. Vi vet alla hur mycket Pewdiepie tycker om Justin Beiber, inte mycket med tanke på hans tidigare uttalanden om denna vaxade smörsångare som spelar på flickornas gunst.

I detta fall så verkar det som om Justin Beiber har smör i kalsongerna också, som givetvis Pewdiepie drar nytta av för att förlöjliga denna personlighet. Här smöras hans attribut ut över hela skärmen, eftersom Pewdiepie anser att de borde vara lite större och synligare och inte alls kan förstå varför någon kan vilja ha denna artist som reklampelare för en kalsongreklam. När jag själv kikade på videon, så förstår jag faktiskt helt klart hans synpunkter. I vilket fall har även denna produktion från Pewdiepie ett enormt underhållningsvärde, och bör ses av alla bros över hela världen. Klicka här för att se en annorlunda version av Justin Beiber i Pewdiepies tappning.

Se alla hans videos. Gilla honom på Facebook. Följ honom på Twitter. Glöm inte att prenumerera. Har du blivit en bro ännu. Bli det! Köp Pewdiepies kalsonger! Gå till Patrion, och ge honom pengar för att göra ingenting! Och glöm inte, bli en BRO! Skojjar bara. Detta är ytterligare en video som Pewdiepie har producerat och är en av de bästa enligt mig. Vad tycker du? Se den genom att klicka på Anti-Freeze Drinking Challenge.