Hur länge kommer Pewdiepie att hålla på?

Denna fråga är det nog många som drar sig för att ta upp. Man vill inte föreställa sig Youtube utan Pewdiepie, det är som om hela Youtube skulle stanna upp den dagen Pewdiepie slutar.

Pewdiepie, eller Felix som han egentligen heter startade ganska blygsamt och arbetade hårt med sina videos innan det verkligen tog fart. Han var mindre än de flesta när han började, men han gav inte upp. Många hade säkert gjort det, i alla fall i hans situation. Felix pluggade faktiskt vid detta tillfälle och han bestämde sig för att hoppa av sin utbildning för att göra det han brann för, det var att göra Youtube-videos. Andra som hade samma status som Pewdiepie vid denna tidpunkt hade också andra saker att tänka på, deras val föll på studier och annat. Felix gjorde rätt val vid rätt tidpunkt och det var en av anledningarna till att han blev så stor, han är den allra största personligheten på Youtube med flest prenumeranter. Idag har han över 27 miljoner prenumeranter. Det är ungefär som om tre länder lika stora som Sverige skulle prenumerera på honom.

Nu för ett par veckor sedan såg vi att han tog ledigt en hel vecka, så lång tid mellan videor har det aldrig tagit, visst han hade fixat till lite klipp som skulle läggas upp när han var borta, men det är ett tecken på att det kan snart ta slut.

Vi hoppas dock att han fortsätter i ett par år till. Han har varit en stor drivkraft och en förebild för många unga människor i hela världen.

All respekt till Felix ”Pewdiepie”. Tack!

Våga följa dina drömmar. Hitta det du brinner för och fortsätt att kämpa, till slut så kommer du att lyckas, bara du gör det du älskar. Våga vara annorlunda och gå mot strömmen. Tänk så här ”Vad skulle jag göra om jag inte var rädd?”