Pewdiepie spelar demo till nya Silent Hill spelet

Pewdiepie har testat hela demoversionen av det uppkommande nya Silent Hill spelet. Detta spel kommer från välkända Hideo Kojima och den sjuka mentaliteten av Giullermo del Toro, som vi lärt oss älska genom åren. Spelet är avsett att bli det mest skrämmande spel i skräckspelens historia. Frågan är om Pewdiepie tycker att det är skrämmande, och om det enligt honom har någon form av spel värde. Nu får vi tänka på att detta är ett demo, och inte har någon helt färdig historia. Så spänn fast säkerhetsbältet inför ytterligare en resa genom spelens värld med vår recensent Pewdiepie.

Det är ingen fråga om Pewdiepies recension av nya Silent Hill är bra

Med nästan 6 miljoner visningar av spelrecensionen på Youtube, så är Pewdiepie även med sin recension av detta spel i topp av visningar.

När spelet börjar får vi höra en historia om vad som tidigare har hänt, då flera fäder brutalt mördat sina familjer för att sedan uttala något som kan förstås som en osammanhängande massa av siffror. Detta gör att både jag som tittare, och Pewdiepie ifrågasätter om detta är sant, och realiteten i hela spelet.

Detta spel har så realistiskt ljud och bild, så att det blir en skrämmande miljö bara genom det. Det verkar också ske ett stort antal mystiska och skrämmande scener. Som vanligt så skrämmer det både tittaren och Pewdiepie på det vanliga parodiska sätt vi lärt oss att älska.

I vilket fall så har Pewdiepie en upplevelse utöver det normala med detta nya Silent Hill demo där tiden verkar stå still, och allt sker snabbt och plötsligt för att skapa en skrämmande effekt.

För alla som gillar skräckspelsgenren så kommer säkert detta spel att bli superpopulärt.