Youtube sammanställer 2013

Varje år går Youtube ut med en video där de sammanställer alla populära klipp som har visats under året. Detta kallas för YouTube Rewind följt av årtal. Nu den 11 december släpptes 2013 års upplaga. Och gissa vem som var kungen av 2013? Blink Blink 🙂

Klippet fick också titeln ”What Does 2013 Say? ”. Det refererar till den norska duon Ylvis och deras klickmonster på Youtube. Vet ni vilken låt det är? Det är naturligtvis ”What does the fox say?” som de släppte den 3 september tillsammans med Tv Norge. I skrivande stund har denna video hela 35,5 miljoner visningar. Det var en succé utan dess like när man publicerade videon. Men den var menad som ett skämtinslag från början och inte alls en seriös produktion.

2013 har också varit ett år med populär musik. Ett par låtar som spelas i videon är Blurred Lines, Gentleman, Harlem Shake och Get Lucky. Det är låtar vars video har fler miljoner visningar.

Är du sugen på att se videon? Här kommer den! Eller vänta… Se gärna hela videon, i slutet kommer det bästa, jag lovar 🙂

Här kommer videoklippet med YouTube Rewind: What Does 2013 Say? Vänta, bara en sak till… Försök att gissa vilka Youtube-personligheter som visas i videon. Skriv ner det på ett papper och räkna ihop dina rätt. Jämför sedan med en släkting eller familjemedlem. För att man inte ska fuska kan ni sitta i samma rum och göra det samtidigt. Det blir kul, promise!

Nu så, här är länken till klippet!

http://www.youtube.com/watch?v=H7jtC8vjXw8