Stjärnskott på Youtube – CutiePieMarzia

Nu går vi vidare i vår serie med stjärnskott på Youtube och till en tjej denna gång. Dagens stjärnskott är ingen mindre än CutiePieMarzia, Pewdiepies flickvän för er som inte hade koll på det.

Hon har verkligen avancerat i antalet prenumeranter samt visningar under hela 2013. Man ska inte sticka under stolen med att det är mycket Pewdiepies förtjänst att hon har många som följer henne. Men för att man ska följa någon och kolla på videoklipp så måste det vara intressant. Marzia gör bra och intressanta videoklipp och vloggar som engagerar andra personer. Hon fick liten hjälp på traven bara.

Videoklippen som Marzia lägger ut på Youtube har flera olika ämnen, ibland gör även Pewdiepie gästframträdanden. Det är inte alltid som han syns i videon, för det mesta kan man höra honom skrika, skratta eller t.o.m. göra generande kroppsljud i mikrofonen.

Ett ämne som förekommer mer än andra är stil och mode. Marzia älskar kläder och skor och hon visar nästan alltid upp sina nya inköp. Hon är alltid snäll och sympatisk när hon står framför kameran, det känns äkta precis som Pewdiepie är.

Hur träffades Pewdiepie (Felix) och Marzia?

Pewdiepie kan tacka Youtube för sina två passioner i livet, både sin karriär och kärleken har han fått på grund av Youtube och videoklippen han lägger ut.

När Pewdiepie var ganska okänd, eller på väg upp. Han hade en stor skara som följde honom men inte lika stor som idag. Då såg en av Marzias vänner honom på Youtube och sa åt henne att kolla in hans klipp. Hon gjorde det och blev genast väldigt intresserad av Pewdiepie. Marzia tog kontakt med honom och på den vägen är det. Nästan lika fint som en askungesaga.

Idag har CutiePieMarzia 2 367 084 prenumeranter på Youtube. Hennes klipp visas mellan 200 000 till 3 000 000 per uppladdning.