Populära videoklipp just nu

På startsidan på Youtube kan man se vilka videoklipp som är populärast just nu. Listan visar klipp som är populära i Sverige. Vi tänkte att det skulle vara roligt att ta upp dessa och skriva om dem någon gång i månaden. Vi startar idag med att berätta och visa upp topp 3 på Youtube-Sverige just nu! Och ja, Pewdiepie är med! 🙂

Nummer 1

Teenage Mutant Ninja Turtles är tillbaka!

Senast vi såg en riktig spelfilm med Turtles var på 90-talet. Den sista filmen hade premiär 1993. Det kom dock en animerad film om ninjasköldpaddorna 2007 men den tilltalade inte samma målgrupp. Du är det dags igen för bröderna att hålla buset i schakt i storstaden. Filmen ska ha premiär i augusti 2014. Trailern som ni ser ovan verkar ganska lovande och vi ser fram emot filmen i höst.

Nummer 2

Drawing Youtubers

Detta är en video från Felix serie ”Fridays with Pewdiepie”. Han och Marzia ska rita andra kända Youtubers. Som vanligt är det hysteriskt roligt att se dessa två ihop. Den är ganska lång men det gör inget eftersom det är PEWDIEPIE!

Nummer 3

The Voice Italy

(Sätt på textning)

Den tredje videon visar hur en ung nunna från Italien sjunger på talangtävlingen The Voice. Hon gör ett sådant stort intryck att flera av domarna där börjar gråta. När en domare har vänt stolen så ska denne också övertyga deltagaren att gå med i deras lag för att tävla i finalen. Efter detta nummer bad alla på sina knän att hon skulle välja just deras lag.

Det är en fantastisk video. Att det har blivit så stor beror nog på att hon ser ut som hon gör, och att hon är nunna.