PewDiePie spelar Alien Isolation

PewDiePie, vårt Svenska Youtube-under spelar denna gång det nya spelet Alien: Isolation. Här går Amanda Ripley ut i rymden för att hitta sin försvunna mor och samtidigt klara av att inte bli uppäten av alla den hemska dinosaurliknande monter vi lärt oss att se i Alien-serien av för det mesta kvalitativa spel.

I vilket fall så utspelar sig PewDiePie´s 20 minuter långa episod av Alien: Isolation precis innan helvetet brakar löst, som det är brukligt för vår gode vän och kommentator PewDiePie.

Den 20 minuter långa introduktionen av Alien: Isolation
Det är en extatisk PewDiePie som vi möter i denna recension. Han verkar gilla att ta sig an detta spel, och säger själv att han väntat på detta tillfälle och att det är sällan som han träffar på ett så intressant spel att kommentera. Han ställer också in spelet på svårighetsgraden medium, så vi slipper bli helt förstörda om han skulle dö. Vi tackar PewDiePie för det, då vi gärna ser en full recension även denna gång, av kanske Sveriges mest populära spelkommentator.

I denna recension får vi i lugn miljö möta alla de olika och viktiga karaktärer som Alien: Isolation bygger på. Det blir mest en massa prat och historia för att bygga upp början till ett det nya scenario Alien: Isolation bygger på.
Även denna gång så bjuder PewDiePie på roliga kommentarer i sin recension av första kapitlet i spelet. Han lovar också att det ska bli ett andra kapitel om denna video når 70000 likes. Detta har den i skrivande stund redan gjort.

Vill du se hela recensionen av PewDiePie kan du gå vidare här. 20 minuter lång introduktion till spelet Alien: Isolation. Sedan kan du även därifrån numera se det andra kapitlet med recension av samma man.