Pewdiepie har hittat årets spel, 420BLAZEIT

Nu är det klart vad som blir årets spel. Detta GOTY heter 420BLAZEIT, och är ett helt sanslöst spel som gör parodi på det mesta. Vem har inte varit inne och recenserat det, om inte självaste Pewdiepie. Vår egen spelpresentatör på Youtube blir helt galen av detta spel, som han älskar så mycket att det måste spelas om och om igen.

Detta spel har många snuttar på Youtube och andra platser, dör flera har försökt att recensera totalt knäppa spel, men ingen gör det lika bra som Pewdiepie. Hans presentation har redan visats över 5 miljoner gånger vilket gör honom en än gång till kungen av komiska spelrecensioner. Han gör det numera så bra att han totalt kan leva på sina reklam intäkter från Youtube och hans media företag har ökat sina framgångar drastiskt det senaste året.

Så här recenserar Pewdiepie spelet, 420BLAZIT

Med sitt unika och moderna språk som bara funkar på Youtube och skulle bli svartlistat i varenda TV-kanal i Sverige, så börjar han genast visa sitt intresse över att förinta den gamla sekten Illuminati genom ett hemligt agentuppdrag. Här är det genuint spelarintresse som visas av Pewdiepie, som genast blir fångad av spelets uppbyggnad på sitt unika sätt.

När han sedan börjar spela så blir det en total extas, där Pewdiepie eliminerar allt som kommer i hans väg i detta FPS-spel. Vi kan verkligen känna oss som en av deltagarna i detta spel när det recenseras av Pewdiepie.

Som avslutning så kommer han till slutsatsen att detta absolut är det enda spel som behövs, och bestämmer sig genast för att spela det igen. Naturligtvis är både spelet och Pewdiepies recension av det total parodi på två plan. Bättre kan det inte bli.

Har du inte sett recensionen så finns den att se här.