The Evil Within, Spelet och PewDiePie´s recension

Många som gillar spel med en combination av skräck och action känner säker till Felix Kjellberg, eller PewDiePie som är hans alias på Internet. Denna Svenska kille recenserar och kommenterar data och videospel på löpande band. På ett roligt och lite annorlunda sätt så når han in i våra hjärtan med sina kommentarer som ibland inte alls har med själva spelet att göra.
Denna gång ska vi se vad han tycker om det nya spelet ”The Evil Within” som har fått stämpeln att vara ett spel inom skräck och action genren som verkligen övertygar med sina effekter och händelseförlopp. Ytterligare ett spel i skräck och action genren som utvecklats av den välkända Bethseda Studios.
Spelet ”The Evil Within”
The Evil Within är ett nytt spel som finns att tillgå för både PC och spelkonsoler. De spelkonsoler som spelet är tillgängligt för är Xbox One, Xbox 360, PS4 och PS3. I detta spel handlar det från start om en polisundersökning av ett bestialiskt massmord. Där får en av detektiverna uppleva en mystisk och stark kraft. När senare hans kollegor slaktas blodigt, så hamnar han medvetslös för att vakna upp i en värld där han får kämpa för sin överlevnad.
I riktigt skrämmande miljö får han möta ofattbar terror och skräck i form av levande döda och fruktansvärda monster på sin resa genom spelet för att finna vad som ligger bakom denna onda och bestialiska kraft.
PewDiePie, och hans version av spelet
Denna gång PewDiePie ger sin recension så blir han skrämd av sin egen åska innan spelet ens hinner börja. Sedan hittar han naturligtvis med en gång huvudkaraktären i spelet. Med sina kommentarer som vi lärt oss tycka om eller hata så fortsätter han i alla fall att kommentera detta spel, och kommer slutligen fram till att mycket händer och att spelet verkar ha spel värde för de som gillar skräck och action. Se och hör hela PewDiePie´s recension och kommentarer om The Evil Within här.